Merpuls är ett litet familjeföretag som startades 2012 och som sedan dess levererar professionella hjärt-lungräddnings (HLR) utbildningar. Efter varje genomförd utbildning får deltagarna fylla i en utvärdering. Genom denna utvärdering kan vi sedan se vad vi gör bra men också vad vi kan göra bättre för att hela tiden bli ännu mer professionella och duktiga på att nå ut med vårt budskap. Vårt krav på oss själva är att alla som går en utbildningen hos oss ska känna sig helt nöjda och trygga i den kunskap de fått genom våra utbildningar. Vi är helt beroende av nöjda och återkommande kunder och ni kan lita på att vi gör vårt yttersta för varje kund. Läs mer om våra uppskattade utbildningar.

För att spara er tid och underlätta er dagliga verksamhet kommer vi alltid ut till er och utbildar på plats.

HLR-rådet rekommenderar att alla lär sig hjärt-lungräddning och repeterar detta varje år. www.hlr.nu.

Hjärtstartare
De hjärtstartare vi erbjuder är marknadsledande och enligt vår erfarenhet de absolut bästa. Vi hjälper dig att välja just den hjärtstartare som passar er verksamhet bäst med hänsyn till den miljö ni vistas i samt era övriga behov. Vi erbjuder även diverse tillbehör till hjärtstartarna samt nödvändig första hjälpen utrustning. Läs mer om våra olika hjärtstartare.

Instruktörer
Våra instruktörer är hämtade från verkligheten. Alla som utbildar för Merpuls har lång erfarenhet och god kunskap inom akutsjukvård då instruktörerna även arbetar inom räddningstjänsten. Alla instruktörer är certifierade enligt HLR-rådets senaste riktlinjer och vi följer därmed alltid den senaste kunskapen som finns inom hjärt-lungräddning.

Hjärtsäkra Hem är en del av Merpuls
Det är Merpuls som står bakom Hjärtsäkra Hem. Hjärtsäkra Hem vänder sig till bostadsrättsföreningar och hyresrättsföreningar. Genom att placera en hjärtstartare i trapphuset eller på annan lämplig plats och utbilda föreningens medlemmar i hjärt-lungräddning kan fler liv räddas. Sjukvårdspersonal hinner ytterst sällan fram till den drabbade inom de första tre viktiga minuterna.

En hjärtstartare är en livförsäkring inte bara för dem som bor i huset utan givetvis också för vänner och släktingar som är på besök. Hjärtsäkra Hem symbolen visar att de är en förening där grannar bryr sig och vågar ta ansvar att rädda livet på varandra när ett hjärtstopp inträffar. I deras hus kan boende och gäster känna sig trygga!

Merpuls AB är godkänd för F-skatt.